Asiantuntijamestarit palvelee

Yli 40 vuoden kokemuksella

Palveluitamme

Suunnittelupalvelut

Erikoisalaamme ovat muun muassa vesikattojen-, julkisivujen-, ikkunoiden-, parvekkeiden-, terassien-, porrashuoneiden sekä pihakansien kunnostus- ja uusimistöiden suunnitelmien laadinta ja valvonta.

Laadimme myös luonnollisesti kaikki hankkeissa tarvittavat asiakirjat. Asionti ja tiedonkulku on selkeää ja mutkatonta, asiat etenevät ja projekti pysyy aikataulussa.

Selvitykset ja kuntokartoitukset

Asiantuntijamestarit Oy on kiinteistön kuntotutkimusten erikoisosaaja. Kuntokartoituksella selvitetään tarkasti kiinteistön ja rakenteiden korjaustarpeet. Usein on tarpeen tehdä kuntotutkimus ennen korjaustoimenpiteiden suunnitelma-asiakirjojen laatimista, jotta voidaan päättää kyseiseen kohteeseen parhaiten soveltuvat korjausmenetelmät.

Kuntotutkimus kertoo tarkasti onko rakennuksessa korjaustarpeita ja mitä rakennukselle pitää tehdä jos korjattavaa löytyy. Kuntokartoitus antaa luotettavaa tietoa päätöksenteon pohjaksi kiinteistön omistajille.

Valvonta ja vastaanotto

Valvonta on oleellinen osa onnistunutta korjausprojektia. Tarjoamme ammattitaitoista valvontaa korjausprojekteihin. Valvontamme pitää huolen, että työt etenevät ajallisesti, teknisesti, laadullisesti ja kustannusarvion mukaisesti.

Valvontamme hoitaa tarvittaessa myös projektin dokumentoinnin ja ennakoi mahdolliset riskit. Asiantuntijamestareiden valvoja tarkistaa suunnitelmat aina yksityiskohtaisesti ja huolehtii tiedonkulusta tilaajan ja urakoitsijan välillä. Valvojalla on vastuullaan sopimukset ja ohjeistukset, mikäli asiat projektin aikana muuttuvat - hyvin usein niin myös tapahtuu.

Rakennuttajapalvelut

Asiantuntijamestareiden rakennuttajapalvelut ovat rakennuttajaa avustavia palveluita. Rakennuttajapalveluihimme kuuluu urakan aikaisia tehtäviä jotka toteutamme yli 40 vuoden kokemuksellamme.

Rakennuttajapalveluitamme on mm. tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelu, tarjouspyyntöjen tekeminen, urakkasopimusneuvottelut, urakkasopimusten laatiminen sekä valvonta tehtävät.

Kustannusarviot

Suurissa hankkeissa kannattaa tehdä kustannusarvio ja hankeselvitys ennen kuin edetään seuraaviin merkittäviä kustannuksia aiheuttaviin vaiheisiin. Kustannusarviolla rakentaminen ja sen kaikki kulut muutetaan euroiksi ja se antaa turvaa koko urakan ajaksi. Kustannusarviolla varmistetaan urakoinnin kokonaiskustannukset ja arvio siitä, miten toteutetaan annettu kokonaiskustannus.

Asiantuntijalausunnot

Asiantuntijalausuntoja tarvitaan yleisesti korjaussuunnittelun lähtötiedoiksi. Asiantuntijamestarit tekee lausuntoja urakoitsijoille, taloyhtiöille ja yksityisille. Asiantuntijalausuntoja tarvitaan usein silloin, kun ihmisillä on erilaisia näkemyksiä havaittujen virheiden merkittävyydestä, laajuudesta, korjaus- ja korvausvastuista sekä korjauskustannuksista. Asiantuntijamestareilla on lausuntojen antajana pitkäaikainen kokemus ja lausuntojen puolueettomuus onkin ehdoton edellytys sovun syntymiseen.

Asiakkaitamme